Tilmelding

Kong Vinter

Kong Vinter:

Kong Vinter åbner igen årets kalender Lørdag 13. januar 2018 og har endnu en gang ny lokation, nye skove og oplevelser. Kong Vinter har været afviklet i 6 år og er i år drevet af Lars Bukkehave og Mikkel Frese. Der vil være masser af udfordringer både for nye og hærdede adventure racere.

Master ruten har en estimeret vindertid på 14 timer. Challenge og Junior ruten vindes på omkring 8 timer. Løbet indeholder løb, mtb, klatring samt en kajak etape på Masterruten. Der skal orienteres mellem alle chekpoints. Begge distancer har en max tid på 23 timer, hvilket gør det muligt for de fleste at komme igennem hele ruten. I mål vil der blive serveret lækker buffet til alle deltagerne.

Tør du udfordre Kong Vinter?

DARU Licens:

Personlig licens: Fra 2018 skal alle der deltager i et DARU CUP race have en personlig licens.

Licensen gælder for et år af gangen og gælder til alle DARU CUP races. dvs. har du først erhvervet dig en licens har du den til resten af sæsonen 2018.
Du vil automatisk blive tildelt en licens ved tilmelding.
NB. Der skal ikke hentes licens fra Boostadventure.


Licensen går til at udvikle sporten - Se DARU´s vision.

Download: DARU vision

Løbsgebyr:

Master:
1.800 kr. / efter 15. oktober 2017: 2.100 kr.
Challenge:
1.500 kr. / efter 15. oktober 2017: 1.800 kr.
Junior:
750 kr. / efter 15. oktober 2017: 900 kr.
Tilmelding lukker 6. januar 2018

Standardregler:

Kong Vinter følger DARUs standard regler.
Klassement: Regl D: Flest Oblikatoriske CP, dernæst flest Valgfri CP, dernæst hurtigste tid - CP'erne skal tages i kronologisk rækkefølge.

Download: DARU standard regler

Juniorcup

For at konkurrere i DARU Juniorcup, skal man være fyldt 15 år på løbsdagen og må højest fylde 18 år i løbet af Cup året.

Hvis du er under 15 år, men både du og din forældre/værge føler du er egnet, kan der søges dispensation hos den enkelte løbsarrangør.

Deltagelse i Juniorrækken kræver skriftlig tilladelse fra forældre på alle deltagere. Denne tilladelse medbringes og afleveres til løbsansvarlig inden starten. Deltager man som efterskolehold, kan man stadig deltage med skriftlig tilladelse fra en lærer eller skoleleder.

Hold information:

Tilmelding og pris:

DARU Licens:
kr. pr. person = kr. / gældende for hele 2018
Dankort gebyr:
kr. pr. person = kr.
Løbsgebyr:
kr.
Låneudstyr:
Beløb ialt:
kr.