View this page in English -

Tilmelding

Yeti Adventure Challenge Silkeborg

Yeti Adventure Challenge Silkeborg:

Der er ingen vej uden om. YACS er årets højdepunkt.

Løbet har flere år i træk været lidt af en byfest med flere hundrede tilskuere samlet for at heppe og har igen og igen slået rekorden for tilmeldinger til Adventure Race i Danmark. Arrangørerne har endnu engang lagt sig i selen for at skabe en storslået event og I kan roligt glæde sig til et løb ud over det sædvanlige!! Igen i 2021 bliver det side om side med Europas førende Adventure Race hold, da Master-distancen i år er Europa Mesterskabet og er en del af den europæiske løbeserie ARES.

Challenge deltagerne vil kunne smage lidt på EM da deres rute i grove træk vil følge den sidste del af Master ruten + nogle små overraskelser, så det stadig vil være en fabelagtig løbsoplevelse. Som sædvanligt er YACS garanti for masser af spektakulær natur og spændende overraskelser og discipliner. Se mere på hjemmesiden og hold jer opdateret på Facebook.
Yeti Adventure Challenge Silkeborg arrangeres af Silkeborg Orienteringsklub i tæt samarbejde med Yeti, Nordisk, RacingDenmark, Radisson BLU, Silkeborg Kommune og VisitSilkeborg.

Det er muligt at tilmelde et hold hvor en eller flere ”Deltager tilgår”. Disse skal senest påføres senest 31/8, hvor tilmeldingen lukker. Ændringer foretages ved at logge ind her på tilmeldingssiden. Se hjælpevideo https://vimeo.com/126907971
Tilmeldingsgebyret refunderes ikke. Det er tilladt at sælge sit startnummer. Ved skriftligt afbud på mail til løbsarrangøren inden 18. juni 2021 refunderes 50% af deltagergebyret. Vær opmærksom på at DARU licensen er personlig og derfor skal tegnes af alle deltagere (Fighter undtaget). DARU licenser betegnes som ibrugtaget fra købsdato og refunderes ikke uanset deltagelse.

NB til UNGDOMSHOLD:
Point til DARU U21 Cup optjenes kun ved deltagelse i U21 rækken på Challenge-distancen. For at konkurrere i DARU U21 CUP, skal man være fyldt 15 år på løbsdagen og må højest fylde 21 år i løbet af Cup året.
U21 anbefales ikke til nybegyndere, efterskoleelever og unge under 18, der skal på deres første løb. De anbefales at tilmelde sig Fighter-distancen. Kontakt løbsarrangøren på yetiacsilkeborg@gmail.com for ungdoms tilmelding til halv pris i denne række og for info om fællestilmelding af skoler mv.

DARU Licens:

Personlig licens: Alle der deltager på Master eller Challenge i et DARU CUP race have en personlig licens.

Licensen gælder for et år ad gangen og gælder til alle DARU CUP races. dvs. har du først erhvervet dig en licens har du den til resten af sæsonen.
Du vil automatisk blive tildelt en licens ved tilmelding.


Licensen går til at udvikle sporten - Se DARU´s vision.

Download: DARU vision

Løbsgebyr:

Challenge:
1.799 kr
Max plads til 55 hold.
Fighter:
1.499 kr
Max plads til 57 hold.
U21:
899 kr
Forsvarets mesterskab:
0 kr
Tilmelding lukker 24. august 2021

Standardregler:

Oplyses inden start

Download: DARU standard regler

U21

For at konkurrere i DARU U21, skal man være fyldt 15 år på løbsdagen og må højest fylde 21 år i løbet af Cup året.

Hvis du er under 15 år, men både du og din forældre/værge føler du er egnet, kan der søges dispensation hos den enkelte løbsarrangør.

Er du under 18 år kræver det tilladelse fra forældre, for deltagelse. Denne tilladelse medbringes og afleveres til løbsansvarlig inden starten. Deltager man som efterskolehold, kan man stadig deltage med skriftlig tilladelse fra en lærer eller skoleleder.

Hold information:

Tilmelding og pris:

DARU Licens:
kr pr. person = kr / gældende for hele 2021
Dankort Gebyr:
kr pr. person = kr
Løbsgebyr:
kr
Låneudstyr:
Beløb i alt:
kr