View this page in English -

Tilmelding

Aarhus Adventure Challenge

Aarhus Adventure Challenge:

Igen i år danner Aarhus Adventure Challenge rammerne for årets fedeste adventurerace! Her vil være udfordringer for både nye adventureracere og mere garvede hold.
Aarhus Adventure Challenge har omdrejningspunkt i smilets by – Aarhus, hvor både start og målområde vil være centralt i byen.
Med to distancer – Fighter og Challenge – er der en distance for alle målgrupper:

– Fighter: løbet er 3-6 timer og er for alle der har lyst til at udfordre sig selv, og have en uforglemmelig oplevelse med familie, venner, kolleger eller bekendte. På fighterdistancen vil navigationen være mere simpel end på challengedistancen.

– Challenge: løbet er 7-11 timer og målrettet både garvede adventureracere og motionister der vil prøve lidt ekstra grænser af. Deltog du på Fighterdistancen i 2020, 2021 eller 2022, kan det være du nu har mod på at kaste dig ud i en større udfordring på Challenge!

Hvis du ikke har kørt adventurerace før, så lad dig ikke skræmme af de lidt uoverskuelige tidsrammer. Holdet styrer selv tempoet og navigationen kan sætte en helt naturlig dæmper på tempoet, for det er nemlig jer selv, der skal finde vej på hele løbet.

DARU Licens:

Personlig licens: Alle der deltager på Master eller Challenge i et DARU CUP race have en personlig licens.

Licensen gælder for et år ad gangen og gælder til alle DARU CUP races. dvs. har du først erhvervet dig en licens har du den til resten af sæsonen.
Du vil automatisk blive tildelt en licens ved tilmelding.


Licensen går til at udvikle sporten - Se DARU´s vision.

Download: DARU vision

Løbsgebyr:

Challenge:
1.700 kr
Fighter:
1.500 kr
Tilmelding lukker 10. september 2023

Standardregler:

Kommer senere

Download: DARU standard regler

Hold information:

Tilmelding og pris:

DARU Licens:
kr pr. person = kr / gældende for hele 2023
Dankort Gebyr:
kr pr. person = kr
Løbsgebyr:
kr
Låneudstyr:
Beløb i alt:
kr