Læs siden på dansk -

Registration

Oure Adventure Race

Oure Adventure Race:

Er du til fantastiske oplevelser?
Kan du li' at arbejde sammen med din venner? Skal du prøve noget unikt?
Så skal du køre adventure race på Oure! Allerede nu kan du drømme dig til havblik langs stranden, smukke gule rapsmarker på cykel, grøn bøgeskov, glade mennesker og godt selskab. Vi har det hele på Sy’fyn og meget mere.

Vi har 2 distancer så alle kan være med, både begynderen der skal ud og ha’ det sjovt samt både den ambitiøse begynder og den erfarne racer, der skal ud og give den gas. Den 21. april er der fighter med en vindertid på ca. 4 timer.
Dette er for dig der er ny i sporten og vil have en fed dag.

Den 22. april er der challenge med en vindertid på ca. 8 timer.
Dette er for den ambitiøse begynder og erfarne racer.

På begge distancer vil du komme steder hen du aldrig har været før eller troet man kunne komme hen og disciplinerne er bl.a. MTB, løb, coasteering, rebaktivitet, samarbejdsopgave og vandaktivitet.
Som altid vil Challenge være et A —> B løb og vil yderligere have kajak som disciplin. Tjek Facebook og tilmeld begivenheder for yderligere detaljer.

Challenge:
• Ca . 110 km. og vindertid på ca. 8 timer med Mountainbike, Løb, Vandaktivitet, Kajak og Klatring, samt mellemsvær navigation.
Challenge- ruten er for den ambitiøse begynder og øvede adventureracere, der kan finde vej på forskellige korttyper. Det kræves, at du har basale færdigheder på MTB og i kajak.

Fighter og U21:
• Ca. 40 km. og vindertid på ca. 4 timer med Cykling, Løb, vandaktiviteter og klatring, samt let navigation.
Fighter-ruten er for alle, der vil prøve kræfter med adventurerace og har 1 på holdet, som kan orientere sig på et kort. Det eneste som kræves er, at du har en cykel, der kan køre på grus, samt løbesko og gå-på-mod.
Deltagere under 18 år skal have skriftlig tilladelse fra forældre/værge. Der er ikke en U21-distance, men U21-klassement kan komme på tale på begge distancer.

DARU License:

Personal license: All who participate in Master or Challenge distances in a DARU tournament race have a personal license.

The license is valid for a year at a time, and for all DARU tournament races, i.e. once you get a license, it stays valid for the entire season.
The license is automatically added to the fee of your first race registration of the season.


The license fee funds the sport - See DARU's vision (Danish).

Download: DARU vision

Racing fee:

Challenge:
1.500 DKK / after 27. marts 2023: 1.800 DKK
Fighter:
500 DKK / after 27. marts 2023: 700 DKK
Registration closes 16. april 2023

Rules:

Længste ubrudte streg af CP, dernæst hurtigste tid

Download: DARU standard rules

Team information:

Registration and price:

DARU License:
DKK pr. person = DKK / Valid for 2023
Dankort Fee:
DKK pr. person = DKK
Racing fee:
DKK
Rentals:
Total price:
DKK