Tilmelding

Ry Outdoor Challenge

Ry Outdoor Challenge:

Ry outdoor Challenge er et adventurerace henvendt til motionister, som kan se en sjov udfordring i at prøve kræfter med et rigtigt adventurerace, men med en løbsform og længde, der gør, at mange kan deltage.

I dette års udgave er der 2 distancer, nemlig Fighter og Challenge. Se forskellen i denne video https://vimeo.com/230352244. Kort sagt er fighter for den uøvede racer, eller jer der vil have en kortere konkurrence. Kan man løbe/rask gå 5 km, kan man være med her. Challenge er for den øvede racer eller motionisten som kan løbe 10 km og gerne vil have en sjov og længere udfordring.

Løbene er bygget op som linjeløb med et eller flere stjerneløb undervejs med deletaper, hvor du kan efterlade ekstra tøj og forplejning. Løbene er lige til at gå til for den uøvede, hvis bare du har en cykel og et par løbesko.
Samtidig er løbene rene i sin form, dvs. uden væsentlige flaskehalse eller mærkelige aktiviteter, så øvede hold kan få et hurtigt race eller en god omgang træning.
Løbsdisciplinerne er primært orienteringsløb i bakket terræn, cykling, vandaktiviteter (Fx. kano, vadning osv, men der vil også være et par andre indslag undervejs.
Så find en makker eller 2 blandt venner, familie eller kollegaer og få en sjov og udfordrende oplevelse til lands og til vands i og omkring Ry.
Vi ses lørdag d. 19. maj!
Johan Nielsen, Løbsarrangør

DARU Licens:

Personlig licens: Alle der deltager på Master eller Challenge i et DARU CUP race have en personlig licens.

Licensen gælder for et år ad gangen og gælder til alle DARU CUP races. dvs. har du først erhvervet dig en licens har du den til resten af sæsonen.
Du vil automatisk blive tildelt en licens ved tilmelding.


Licensen går til at udvikle sporten - Se DARU´s vision.

Download: DARU vision

Løbsgebyr:

Challenge:
1.200 kr.
Fighter:
1.050 kr.
Tilmelding lukker 11. maj 2018

Standardregler:

Ry Outdoor Challenge følger DARU Standart regler. Regl for klassement B. Flest CP, dernæst  hurtigste  tid.

Download: DARU standard regler

Hold information:

Tilmelding og pris:

DARU Licens:
kr. pr. person = kr. / gældende for hele 2018
Dankort gebyr:
kr. pr. person = kr.
Løbsgebyr:
kr.
Låneudstyr:
Beløb ialt:
kr.