Tilmelding

DM Challenge: Ry Outdoor Adventure Race

DM Challenge: Ry Outdoor Adventure Race:

Ry outdoor Challenge er et adventurerace henvendt til motionister, som kan se en sjov udfordring i at prøve kræfter med et rigtigt adventurerace, men med en løbsform og længde, der gør, at mange kan deltage.

I dette års udgave er der 2 distancer, nemlig Fighter og Challenge.

Kort sagt er fighter for den uøvede racer, eller jer der vil have en kortere konkurrence. Kan man løbe/rask gå 5 km, kan man være med her. Løbslængde bliver overskuelig eller også tager man bare en pause. Man får lov at prøve forskellige discipliner til lands og vands, som man sammen som hold gennemfører i fællesskab.

Challenge er for den øvede racer eller motionisten som kan løbe 10 km og gerne vil have en sjov og længere udfordring. Og hvilken udfordring I år! For første gang afholdes der DM på Challenge distancen. DM titlen går til hurtigste 3 personers mixhold. Dvs. begge køn skal være repræsenteret på holdet. Man kan sagtens deltage med et 2 personers hold og/eller et rent pige/herre hold og få en god dag, da vi forsøger at lave et fedt adventurerace.Holdet kan bare ikke vinde selve DM titlen. Løbslængde bliver ca 5-8 timer alt efter tempo, og disciplinerne bliver til fods, på cykel, i vand og på vand som vores område nu byder sig til, mens der orienteres på kort.

Løbene er bygget op som linjeløb med et eller flere stjerneløb undervejs med deletaper, hvor du kan efterlade ekstra tøj og forplejning.

Løbene er lige til at gå til for den uøvede, hvis bare du har en cykel og et par løbesko.
Så find en makker eller 2 blandt venner, familie eller kollegaer og få en sjov og udfordrende oplevelse til lands og til vands i og omkring Ry.
Vi ses lørdag d. 8. juni!

DARU Licens:

Personlig licens: Alle der deltager på Master eller Challenge i et DARU CUP race have en personlig licens.

Licensen gælder for et år ad gangen og gælder til alle DARU CUP races. dvs. har du først erhvervet dig en licens har du den til resten af sæsonen.
Du vil automatisk blive tildelt en licens ved tilmelding.


Licensen går til at udvikle sporten - Se DARU´s vision.

Download: DARU vision

Løbsgebyr:

Challenge:
1.800 kr.
Fighter:
1.200 kr.
Tilmelding lukker 1. juni 2019

Standardregler:

DM Challenge: Ry Outdoor Adventure Race følger DARU Standart Reglerne.
B. Flest  CP, dernæst  hurtigste  tid

Download: DARU standard regler

Hold information:

Tilmelding og pris:

DARU Licens:
kr. pr. person = kr. / gældende for hele 2019
Dankort gebyr:
kr. pr. person = kr.
Løbsgebyr:
kr.
Låneudstyr:
Beløb ialt:
kr.