Årets Upcoming

Årets Upcoming er et hold, der planlægger at få det bedste ud af sæsonen. 


Holdet behøver hverken at være spritnyt eller have kørt mange løb - ynglinge eller oldinge er lige hotte som Årets Upcoming! I udvælgelsen af Året upcoming vægtes nemlig holdånd, entusiasme og kærlighed til adventure race - og de parametre kender ingen alder!

Hvordan bliver DIT hold blandt de nominerede næste år? Send et billede og en kort beskrivelse af jer selv, holdnavn, motivation og planer for sæsonen til agmovin@gmail.com (ansøgningsfrister angives i Nyhedsbrevene i starten af året).

DARUs Upcoming udvalg udnævner kandidaterne til "Årets upcoming". De nominerede offentliggøres på Facebook og i nyhedsbrevet, og afgørelsen foregår ved afstemning. 

Om der er en præmie, spø'r du? Jeps! Og den er god: En FRISTART til et valgfrit DARU CUP løb. DARU betaler løbsgebyret til løbsarrangøren.

 

Årets Upcoming 2016

Vinderen af "Årets Upcomming 2016" er "The Golden Squad" bestående af Niels Krogh, Søren Fossing og Henrik Rasmussen.

De nominerede og motivationstaler for selvsamme findes af dette link. 

 

Året Upcoming 2015

I 2015 var der Juniortema i "Årets upcomming" og Team Racing Rebels løb med sejren. De har efterfølgende vist at de mente det og løb også med sejren i DARU Junior-Cuppen. En nærmere beskrivelse af holdet findes via dette link.