Det Gyldne Træksystem

Det Gyldne Træksystem er DARUs pris til personer eller foreninger, som har gjort en ekstra ordinær indsats i Dansk Adventure Race.

 

2020: Flemming Søvndal Nielsen

Flemming har organiseret Racet "Thy til Lands til Vands og i Luften" 19 gange. Løbet har været en rygrad i Dansk Adventure Race. Han har ligeledes deltaget aktivt i løbsleder møder og delt sin store erfaringer til andre løbsledere. Samt skeptisk men positivt hjulpet med at forme DARU.Her et par skarpe til Flemming:

Hvordan fandt du på det første Thy til lands til vands og i luften?
Jeg deltog i 1999 i et af Danmarks første Adventurerace "Sjælland på langs". Vi var et urutineret hold og udgik allerede på første kajaketape, som vi ikke gennemførte. Dette løb gav mig ideen til "Thy til lands til vands og i luften". Mit løb skulle være for alle. Så bevist blev kajakken skiftet ud med kano. Dog skulle der gå 3 år før vi i 2002 arrangerede det første "Thy til lands til vands og i luften".
Det var svært at få nok tilmeldinger til løbet i starten. Først da portalen ARDK og senere DARU opstod, blev formidlingen og reklamen nemmere.
 
Hvad har været din motivation for at lave så mange adventure races?
Jeg har haft en kæmpe glæde ved at glæde andre!
Jeg føler mig privilegeret, at have kunne vise Thy frem for alle de mange deltagere gennem tiden og opleve deltagernes begejstring, (træthed) og glæde. 
 
Hvad har været det sværeste?
Det sværeste har være at træffe valget om at stoppe. Beslutningen har været undervejs i 2 år. Der har været mange glæder og gode kammeratskaber i forbindelse med "Thy til lands til vands og i luften". Jeg har arrangeret Thy til lands til vands og i luften nu i 19 sommer. Dette har været en fantastisk rejse. Men de sidste år, har jeg haft svært ved at finde tiden til at lave løbet. Så derfor er beslutningen truffet.
 
Har du haft noget crew som har hjulpet hele vejen?
Jeg har hele vejen igennem arrangeret løbet med og for Thy Frilufts- & Klatreklub. Jeg har haft en fantastisk opbakning og hjælp til afviklingen alle år. Da løbet blev større blev Nordvest OK og Snedsted FDF koblet på som faste hjælper, hvilket har været en uundværlig støtte.

Jeg er meget beæret over at have haft mulighed for at kunne arrangere et løb som "Thy til lands til vands og i luften" 19 gange. Tak til alle deltagerne, hjælpere og sponsorer. I min tid som aktiv adventureracer (Ja der var engang...) og løbsleder har jeg fået mange store oplevelser, som jeg aldrig vil glemme. Jeg har været de mest øde og skønne steder i Thy og Danmark, som man kun ser når der er en lokal løbsleder, som er passioneret i at vil vise sin egen baghave frem.

I fremtiden vil jeg fortsat følge Adventurerace i Danmark og DARUs store arbejde. Jeg arrangere fortsat et lille løb - Thy Challenge og forskellige Adventurerace for skoler og større grupper. Jeg viser gerne Thy frem. I er alle velkommen.

Husk den som bremser taber....

 

-------
Under opdatering!

2018: Anna Movin

Anna Movin


2018: Tobias Bang

Tobias Bang

 

2013: Mikael Lykkegaard Have

Mikael Lykkegaard Have