Tilmelding

Yeti Adventure Challenge Silkeborg

Yeti Adventure Challenge Silkeborg:

Der er ingen vej uden om. Yeti er årets højdepunkt.

Løbet har flere år i træk været lidt af en byfest med flere tusinde tilskuere samlet for at heppe og har igen og igen slået rekorden for tilmeldinger til Adventure Race i Danmark.
Arrangørerne har endnu engang lagt sig i selen for at skabe en storslået event og I kan roligt glæde sig til et løb ud over det sædvanlige!! I 2018 bliver det endda side om side med Europas førende Adventure Race hold, da Master-distancen i år er en del af den europæiske løbeserie ARES.

Igen i år bliver der masser af spektakulær natur og spændende overraskelser lagt ind i løbet. Se mere på hjemmesiden og hold jer opdateret om tiltag og konkurrencer på Facebook.
Yeti Adventure Challenge Silkeborg arrangeres af Silkeborg Orienteringsklub i tæt samarbejde med Yeti, Nordisk, RacingDenmark, Radisson BLU, Silkeboorg Kommune og VisitSilkeborg.

Det er muligt at tilmelde et hold hvor en eller flere ”Deltager tilgår”. Disse skal senest påføres 10. august, hvor tilmeldingen lukker. Ændringer foretages ved at logge ind her på tilmeldingssiden. Se hjælpevideo https://vimeo.com/126907971

Tilmeldingsgebyret refunderes som udgangspunkt ikke. Det er tilladt at sælge sit tilmeldingsgebyr. Ved skriftlig afbud på mail til løbsarrangøren inden 18. juni refunderes 50% af deltagergebyret. Vær opmærksom på at DARU licensen er personlig og derfor skal tegnes af alle deltagere (Fighter undtaget). DARU licenser betegnes som ibrugtaget fra købsdato og refunderes ikke uanset deltagelse.

NB til UNGDOMSHOLD:
Point til DARU U21 Cup optjenes kun ved deltagelse i U21 rækken på Challenge-distancen. For at konkurrere i DARU U21 CUP, skal man være fyldt 15 år på løbsdagen og må højest fylde 21 år i løbet af Cup året.
Hvis du er under 15 år, men både du og din forældre/værge føler du er egnet til at deltage, kan der søges dispensation hos den enkelte løbsarrangør.
Deltagere under 18 skal medbringe skriftlig tilladelse fra forældre på alle deltagere. Denne tilladelse medbringes og afleveres til løbsansvarlig inden starten. Deltager man som efterskolehold, kan man deltage med skriftlig tilladelse fra en lærer eller skoleleder.

Denne distance anbefales ikke til begyndere, efterskoleelever og unge under 18, der skal på deres første løb anbefales at tilmelde sig Fighter-distancen. Kontakt løbsarrangøren på yetiacsilkeborg@gmail.com for tilmelding til halv pris i denne række og for info om fællestilmelding af skoler mv.

DARU Licens:

Personlig licens: Alle der deltager på Master eller Challenge i et DARU CUP race have en personlig licens.

Licensen gælder for et år ad gangen og gælder til alle DARU CUP races. dvs. har du først erhvervet dig en licens har du den til resten af sæsonen.
Du vil automatisk blive tildelt en licens ved tilmelding.


Licensen går til at udvikle sporten - Se DARU´s vision.

Download: DARU vision

Løbsgebyr:

Challenge:
1.800 kr.
Fighter:
1.500 kr.
U21:
900 kr.
Tilmelding lukker 10. august 2018

Standardregler:

Yeti Adventure Challenge Silkeborg følger DARU Standart regler. Regl for klassement oplyses senest til briefing.

Download: DARU standard regler

U21

For at konkurrere i DARU U21, skal man være fyldt 15 år på løbsdagen og må højest fylde 21 år i løbet af Cup året.

Hvis du er under 15 år, men både du og din forældre/værge føler du er egnet, kan der søges dispensation hos den enkelte løbsarrangør.

Er du under 18 år kræver det tilladelse fra forældre, for deltagelse. Denne tilladelse medbringes og afleveres til løbsansvarlig inden starten. Deltager man som efterskolehold, kan man stadig deltage med skriftlig tilladelse fra en lærer eller skoleleder.

Hold information:

Tilmelding og pris:

DARU Licens:
kr. pr. person = kr. / gældende for hele 2018
Dankort gebyr:
kr. pr. person = kr.
Løbsgebyr:
kr.
Låneudstyr:
Beløb ialt:
kr.